Friday, January 28, 2011

Photobook - Family Photoshoot || Anwar + Azlyna + Daniel ||

1 comments

Item : PhotoWrap Hardcover Books
Saiz : Large Landscape (12 x 15)
Price: RM 390
Page : 40 Pages
Concepts : Family photoshoot

Aishhh...gambar dah 2 hari dalam draft.. Ni baru free sikit nak berceloteh..:)

Alhamdulillah....Photobook milik Keluarga Anwar ni telah pun selamat diserahkan kepadanya semalam. Beserta dengan CD serta juga Gambar saiz 8R 1 pc.. Sangat suka dengan konsep yang dibincang oleh kedua2 pihak kami ni. Nampak klasik dan unik. Kombinasi warna yang dipilih utk photobook ini memang tepat. Penuh warna warni. Hardcover yang begitu elegan kerana keseluruhan cover tersebut di wrap dengan photo yang begitu bermakna. Terima kasih kepada keluarga Anwar kerana percaya akan perkhidmatan kami. 




BECAUSE THEY LOVE MY FAMILY!!!

 COVER DEPAN






COVER BELAKANG


For more info & booking, please contact :


Monday, January 24, 2011

Budak kacamata hitam!!!

2 comments
Pabila kanak2 pun mahu bergaya seperti orang dewasa..


Si adik pinjam sunglasses si kakak..


Dan si kakak pula pinjam sunglasses ibunya...

Taken by: Canon EOS 450D, lens 50mm f1.8

Tuesday, January 18, 2011

Photobook - Wedding & Outdoor Photoshoot || Shahrul + Aby

0 comments

Item : PhotoWrap Hardcover Books
Saiz : Large Landscape (12 x 15)
Price: RM 390
Page : 40 Pages
Concepts : Wedding & Outdoor Photoshoot

Hohohoho...
Setelah sekian lama tak updated, baru hari ni terkejar2 nak updated..
Sedangkan masih ader lagi photoshoot + photobook yang masih menunggu senarai untuk diupdated..

Photobook Shahrul + Aby ni telah pun selamat diserahkan kepada pemiliknya 3 minggu yang lalu...ye...3 minggu yg lalu..hehe...sekarang baru terhegeh2 nak updated...biasalah, kita ni time sibuk, memang sibuk, time relax, tak der keje pulakkan..

Alhamdulillah....pasangan pengantin ini memang sangat sporting semasa sesi outdoor photoshoot. Actually ini bukan pre wedding photoshot yer..tapi post wedding photoshoot. Sangat suka dengan komitmen yang diberi oleh pasangan mempelai ini. SPORTING + FUN!!!
Semoga jodoh kaliam berpanjangan...Aminnnnn...




Cover depan, full photobook wrapped...










For more info & booking, please contact :


Friday, January 7, 2011

Family Photoshoot - Anwar + Ina

0 comments

Lokasi : Hutan Bandar Mutiara Rini
Tarikh : 26.12.2010
Tema : Family Photoshoot
Using : Telezoom 70-200 mm f 2.8 & 50 mm f 1.8
Photographer : Khai Mohd Photography

Description:

Photoshoot bersama keluarga Encik Anwar memang agak mencabar. Mencabar kerana keletah anak kecil yg kadang2 agak moody. Walau apa pun, sikap Encik Anwar yang agak sporting dan juga isterinya yg  memberi komitmen baik, telah menjayakan photoshoot ini selama 2 jam. Photoshoot ini adalah sempena meraikan 5th Anniversary mereka. Konsep kali ini adalah lebih kepada tema melayu sejati.








Tuesday, January 4, 2011

Ratu Shadira in Action!!!!

4 comments
Lokasi : Hutan Bandar Mutiara Rini
Tarikh : 30.12.2010
Model : Ayu a.k.a Ratu Shadira 2010
Tema : Outing Asas Photography 2
Using : Kit lens & 50 mm f 1.8
Photographer : Khai Mohd Photography








Tima kasih kepada para peserta outing asas fotografi kali ke 2..
Details later!!!!!!

Photobook - Wedding Masdiana + Mohd Fitri

0 comments
Item : Softcover  Book
Saiz : Medium Landscape (11 x 8.5)
Price: RM 169
Page : 40 Pages
Concepts : Wedding














Ready for delivery to Negeri Sembilan


For more info & booking, please contact :