Monday, March 19, 2012

Post Weeding || Eryn + Amy

0 comments
Photoshoot: Post Wedding

Venue: Puteri Harbour, Nusajaya Johor

Date: 26 February 2012

Package: Photoshoot include Photobook (Superior Package)

Selamat Pengantin Baru buat Eryn dan Amy!!!













Thursday, November 3, 2011

Pakej Photoshoot - Pakej Superior

0 comments
Amat sesuai untuk merakam kenangan:

Sambutan ulang tahun perkahwinan
Potrait
Memori bersama keluarga
Memori perkembangan anak tercinta
Memori bersama kawan-kawan
Star pet
Kiddies
* Caj pengangkutan dan penginapan akan dikenakan untuk majlis di luar kawasan Johor Bahru.

Wednesday, November 2, 2011

Pakej Photoshoot - Pakej Deluxe

0 comments
Amat sesuai untuk majlis :

Sambutan Hari Jadi

Majlis Akad Nikah

Majlis Pertunangan

Majlis Akikah


* Caj pengangkutan dan penginapan akan dikenakan untuk majlis di luar kawasan Johor Bahru.

Monday, October 31, 2011

Pakej Photoshoot - Pakej VIP (Wedding)

0 comments

* Caj pengangkutan dan penginapan akan dikenakan untuk majlis di luar kawasan Johor Bahru.

Wednesday, August 24, 2011

Photobook - Persandingan Shareena & Nazmi

0 comments
Item : PhotoWrap HardCover Book
Saiz : Large Potrait  (12 x 15)
Price: RM 390  
(Not include the Photoshoot session)
Page : 40 Pages
Concepts : Majlis Persandingan

Alhamdulillah...
Terima kasih kepada Puan Shareena dan En. Nazmi kerana sudi menggunakan perkhidmatan Khai Mohd Photography dalam menjayakan Majlis Persandingan di Dewan Komuniti Tun Razak Cheras pada 23 Julai yang lalu.Terima kasih kerana percaya akan perkhidmatan kami kerana walaupun hanya deal melalui email dan telefon, tetapi komitmen yang diberikan oleh kedua-dua pihak sangat memberangsangkan..

Tepat jam 11 pagi, team KHAI MOHD PHOTOGRAPHY tiba di Dewan tersebut sehingga photoshoot berakhir di Tasik Permaisuri utk "Outdoor Photoshoot Session". Bukan itu sahaja, Puan Shareena dan En Nazmi juga memberi kepercayaan kepada kami utk menyiapkan photobook, sticky album dan juga photo frame yang bersaiz besar. Pendek kata cukup lengkap pakej yang diambil oleh Pihak pengantin. Harap Puan Shareena dan En. Nazmi berpuas hati dengan hasil kreativiti kami. Alhamdulillah...photobook dan item2 lain telah pun selamat sampai ke tangan pihak tuannya tengahari tadi (24/08/2011)

p/s: Pihak kami tak sempat nak snap2 semu items yang diberi kepada Pihak pengantin akibat kesuntukan masa utk mengejar pos laju supaya items dapat diterima sebelum raya...harap gambar2 dibawah dapat menjadi bukti akan komitmen yang diberi oleh kedua2 pihak..



Our team!!!


Ader style lah!!!


Semua kena sporting!!!







For more info & booking, please contact :


Sunday, June 5, 2011

Manisnya senyuman mu...

1 comments

Manisnya Senyuman Mu

Artist: Elite
Ku rasa...satu dunia sudah mengerti perasaan ku ini
Mengapa oh! mengapa takkan kau sedar ku mendampa
Ataupun...dikau sengaja diam berpura memendam rahsia
Segeralah oh! segera ku tahu kau hanya bermain masa

Semakin sering kita bertemu
Semakin terpaut rasa cintaku
Hari demi hari ku tetap menanti
Namun mula mula langkah pertama

Mata bertentang mata adakah kau terasa
Cinta kian memekar dihati kita
Kau istimewa paling utama yang satu
Betapa manisnya senyumanmu
Debaran penuh makna kelu tidak terkata
Sering kali terjadi bila kau disisi
Namun yang pasti membuat ku jatuh hati
Oh! manisnya,manisnya senyumanmu

Pabila aku terdengar
Lagu cinta ku terkenang kepada mu
Aku merindu oh! merindu
Senyumanmu yang menawan kalbu

Semakin sering kita bertemu
Semakin terpaut hatiku padamu
Jika kau pun juga rasa yang ku rasa
Apa yang kau pinta katakan saja

Thursday, May 19, 2011

Photobook - Convocation || Nurul Aini from Sabah

2 comments

Item : PhotoWrap HardCover Book
Saiz : Large Potrait  (12 x 15)
Price: RM 390  
(Not include the Photoshoot session)
Page : 40 Pages + EXTRA 10 PAGES
Concepts : CONVOCATION


Terima kasih kepada Nurul Aini kerana memberi kepercayaan kepada Khai Mohd Photography utk mengambil Pre-convo dan Past-Convo Photoshoot pada 27 & 28 March yang lepas. Pertama kali pihak Khai Mohd Photography mendapat panggilan dari Sabah, ia membuatkan kami keterujaan yang bermakna kerana ini pertama kali pihak kami mendapat customer dari sabah.

Antara faktor yang menarik mengapa Cik Aini memilih khai mohd photography selaku photographernya adalah beliau tertarik dengan idea-idea dan hasil-hasil yang dilihat dalam blog. Selain faktor harga yang sangat-sangat munasabah jua.

Terima kasih kepada Cik Aini atas kepercayaan tersebut. Memang sporting habis Cik Aini dan family yg semuanya dari Sabah. Pihak kami sangat2 puas hati dapat bekerjasama dengannya walaupun ini kali pertama kami bertentang mata. Entah bila pula kami dapat berjumpa. Katanya insyallah kalau dia kahwin nanti, khai mohd photography menjadi pilihan..<wink wink>


Kini photobook dengan versi baru..
Ader kotak yang mana kami juga boleh design atas kotak tersebut
(Yg atas tu layout kosong)


Tahniah daripada kami


Kenangan masa minggu orientasi jua diabadikan dalam photobook ini


Semasa berkhemah dengan rakan2..


Expedisi Gunung Kinabalu


Photoshoot from Khai Mohd Photography


Kenangan indah bersama rakan2..


The large potrait photobook + EXTRA 10 pages more


DVD- semua photoshoot diabadikan dalam ini


Lengkap pakejnya..
Super 8R 

Alhamdulillah..baru pagi tadi album tersebut dipos ke sabah...

For more info & booking, please contact :


Wednesday, May 11, 2011

Photobook Ready to Print - Convocation

0 comments

Langkah seorang yang akan berjaya kelak..
Insyaallah...

For more info & booking, please contact :