Wednesday, August 11, 2010

Harga Photobook


contoh photowrap hardcover book (11' x 8.5')

Senarai Harga Photobook


NOTE : SEMUA HARGA YANG TERTERA ADALAH TERMASUK KOS EDITING. ANDA HANYA  BERIKAN GAMBAR ANDA SAHAJA

Product
ID
Size Page Size No of pages Price
(MYR)
Add'l
Page
Add'l
Price
(MYR)
(cm) (inch)
PhotoWindow Hardcover Books
P101 Medium Landscape 27.94 x 21.60 11 x 8.5 40 248.00 2 3.00
P102 Medium Portrait 21.60 x 27.94 8.5 x 11 40 248.00 2 3.00
P103 Large Square 30.48 x 30.48 12 x 12 40 330.00 2 5.00
P104 Large Landscape 38.10 x 30.48 15 x 12 40 350.00 2 5.00
P105 Large Portrait 30.48 x 38.10 12 x 15 40 350.00 2 5.00
PhotoWrap Hardcover Books
P201 Mini Landscape 15.24 x 10.16 6 x 4 40 150.00 2 3.00
P202 Mini Portrait 10.16 x 15.24 4 x 6 40 150.00 2 3.00
P203 Small Landscape 20.32 x 15.24 8 x 6 40 180.00 2 3.00
P204 Small Portrait 15.24 x 20.32 6 x 8 40 180.00 2 3.00
P205 Medium Landscape 27.94 x 21.60 11 x 8.5 40 270.00 2 3.00
P206 Medium Portrait 21.60 x 27.94 8.5 x 11 40 270.00 2 3.00
P207 Large Square 30.48 x 30.48 12 x 12 40 370.00 2 5.00
P208 Large Landscape 38.10 x 30.48 15 x 12 40 390.00 2 5.00
P209 Large Portrait 30.48 x 38.10 12 x 15 40 390.00 2 5.00
Softcover Books
P301 Mini Landscape 15.24 x 10.16 6 x 4 40 88.00 2 2.00
P302 Mini Portrait 10.16 x 15.24 4 x 6 40 88.00 2 2.00
P303 Small Landscape 20.32 x 15.24 8 x 6 40 118.00 2 3.00
P304 Small Portrait 15.24 x 20.32 6 x 8 40 118.00 2 3.00
P305 Medium Landscape 27.94 x 21.60 11 x 8.5 40 169.00 2 3.00
P306 Medium Portrait 21.60 x 27.94 8.5 x 11 40 169.00 2 3.00

NOTE : SEMUA HARGA YANG TERTERA ADALAH TERMASUK KOS EDITING. ANDA HANYA  BERIKAN GAMBAR ANDA SAHAJA

12 comments:

sakura aizawa said...

bole sy tnyer... maknenyer saya antar gambo softcopy pastu awak jdkn 1 buku ker??

Khai Mohd Photography said...

yer betul....awak cuma hantar CD sahaja..then kami yang akan buat semua editing + layout untuk anda..

tEaChEr nOnEnG aHmAd said...

cantik2 gmbr yg awk amik..nk taw layout klu awk editing utk photobook ne...i mean susunan gmbr kat dlm photobook tu..different price different layout ke?

Khai Mohd Photography said...

harga sama....kalau awk ada idea nak layout macam mana, kami cuba buatkan

Ummi Rania Raffel said...

maximum page memang sampai 40 ke? setiap page ada 1 gambar ke camne? tak faham ni, sebab tak pernah buat photobook.

zura_habib said...

kalau kami dah siap edit just nak print je harga mcm mana?

Khai Mohd Photography said...

@Ummi Rania Raffel: limit kiter hadkan sampai ke 40 pages sahaja, jika nak lebih, boleh tapi ada tambahan harga setiap page yang ditambah.

Setiap page akan dimasukkan 4-5 keping gambar dan disusun mengikut tema. tapi dalam 40 page tu ada juga 1 gambar besar diletakkan dalam 1 page

Khai Mohd Photography said...

@zura Habib: harga sama

rahayu said...

kalau saya nak order satu Softcover Books mini landscape boleh tak disiapkan sebelum 6 hb Nov ni

Aen said...

salam...sy berminat utk buat photobook utk gmbr pertunangan sy baru2 ni...boleh sy tahu lokasi kat mana?just hntr cd shj ke?sbelum printing akn tnjuk softcopy dlu x?utk preview...

love.happen said...

abang bole tak bg pakej famili portrait ngn kid/newborn potraiture? :)
emel pada saya anengnyer@gmail.com :)
terima kasih abang...

YM hantu lampor said...

kalau macam pic tu saya dah edit..juz anta and minta pihak encik print sahaja..bole x?

Post a Comment