Monday, August 16, 2010

Outing asas fotografi



Sila sahkan kehadiran anda dengan call/sms ke no 012-7507659

5 comments:

Khai Mohd Photography said...

kepada yang berminat, jangan lepaskan peluang ini...semoga dengan pelajaran ini, anda dapat snap gambar hari raya anda dengan lebih profesional lagi

LyNn HaMzAh said...

alahai...utk pelajar sekolah jer ker...mommies x boleh joint ker?

Khai Mohd Photography said...

lynn, actually memang kelas ni khas utk pelajar sekolah, that why harga pun harga budak sekolah...bahan sebenarnya sama dgn mommy punya kelas, cuma yang bezanya adalah cara penyampaian aje la..maklumlah bebudak ni kena guna ayat budak2 baru mereka paham...tapi kalau awk boleh layan kepala budak2 on aje lah...lagi pun ada lagi 2-3 org mommy yang nak join. nanti sms no phone awk ke 012-7507659, supaya senang nak berhubung.

Ummi Eisya said...

aseng nak join....

Carl Samsudin said...

nk join sekali boleh tak? serious ni.

Post a Comment